Káprázatosan nézett ki menyasszonyként Selena Gomez!

2023. március 22.
A 30 éves Selena Gomez ragyogott a képeken a pánt nélküli menyasszonyi ruhájában.
Selena Gomez

Úgy tűnik, férjhez megy a Selena Gomez által alakított Mabel karaktere az Only Murders in the Building című sorozatban. Az elmúlt napokban kaptak szárnyra a képek, amiken Selena menyasszonyi ruhában pózol a sorozatbeli szereplőtársai, Steve Martin és Martin Short mellett.

A képek nem véletlenül lettek nagyon felkapottak, hiszen Selena lélegzetelállítóan néz ki a hófehér menyasszonyi ruhában!

Maga a színésznő is megosztott pár képet az Instagramján erről az emlékezetes forgatási napról. Úgy látjuk, van rá esély, hogy ha majd eljön az ideje, élesben is valami kényelmes cipővel lesz párosítva a ruha! Sajnos a vőlegény személyére egyelőre nincs tippünk, Selena ugyanis nem beszélt mostanában a szerelmi életéről.

A sorozat, ami magyarul Gyilkos a házban címben lehet ismert, 2021-ben indult el. A történet szerint Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez karaktere mind egy New York-i társasházban élnek, és mind szeretik a gyilkosos podcasteket. A rajongásuk odáig vezet, hogy végül belekeverednek egy valódi gyilkosság kinyomozásába, mikor az egyik szomszédjukat holtan találják. 

Forrás: people.com, Instagram Fotó: Getty Images