Zendaya gyönyörű ruhájáért rajong most az egész világ

2023. április 03.
Az Eufória sztárja egy indiai kulturális központ megnyitójára volt hivatalos, ez alkalomból pedig egy csodálatos száriban jelent meg a vörös szőnyegen.
Zendaya gyönyörű ruhájáért rajong most az egész világ

A(z egyébként mindig gyönyörű)  Zendaya talán még sosem volt annyira lenyűgöző, mint április 1-én, az indiai Nita Mukesh Ambani Cultural Center megnyitójának másnapján Mumbaiban. A színésznő párjával, Tom Hollanddal együtt vett részt az eseményen, ahol egy éjkék, csillogó száriban jelent meg, amelyet egy arany karkötővel tett még ragyogóbbá.

Zendaya gyönyörű ruhájáért rajong most az egész világ

Ő és Tom, aki egy egyszerű fekete szmokingot viselt, külön-külön pózoltak a vörös szőnyegen: a színésznő ruhájának tervezőjével, Rahul Mishrával és Law Roachcsal, a korábbi stylistjával mutatkozott a fotósok előtt.

A Pókember sztárjai március 31-én érkeztek Mumbaiba, legalábbis ekkor fotózták le őket a reptéren pár héttel azután, hogy meglátogatták Tom Holland szüleit a szülővárosában, Londonban.

 „Köszönjük az Ambani családnak, hogy meghívtak minket, hogy együtt ünnepeljük a Nita Mukesh Ambani Cultural Center megnyitását” – írta Tom az Instagramon. „Igazán csodálatos élmény volt, soha nem fogom elfelejteni.”

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images