Zendaya mostantól a testén viseli Tom Holland nevét

2023. március 21.
A szemfüles rajongók egy újdonságra lettek figyelmesek a színésznő kezén, miután tegnap a műkörmöse közzétett egy videót a sztár friss manikűrjéről.
Zendaya mostantól a testén viseli Tom Holland nevét

Úgy tűnik, Zendaya szó szerint az ujjai köré csavarta Tom Hollandot. A 26 éves Golden Globe-díjas színésznő egy különleges aranygyűrűt viselt a jobb mutatóujján azon a videón, amelyet a manikűröse töltött fel tegnap Instagramra a sztár babarózsaszín körmeiről. Nem is akármilyen ékszert: a gyűrűre a„ZH” felirat, vagyis saját és a szerelme, Tom Holland nevének kezdőbetűi vannak rágravírozva.

Zendaya és Tom Holland 2016-ban, a Pókember: Hazatérés forgatásának környékén kezdtek el találkozgatni. Elmentek nyaralni és igyekeztek minél több időt együtt tölteni, de nagyon ügyeltek arra, hogy titokban tartsák a kapcsolatukat. Az Uncharted sztárja korábban azt mondta a GQ-nak, hogy híres emberekként az a kapcsolatuk egyik hátulütője, hogy a magánéletük nem az ő irányításuk alatt áll, és a közös pillanataikat valójában a nyilvánosság előtt élik. 

„Szerintem szeretni valakit szent dolog, különleges dolog, és olyasvalami, amivel foglalkozni kell, át kell élni és élvezni a kettesben annak a két embernek, akik szeretik egymást” – kommentálta Zendaya. Végül 2021 szeptemberében egy Instagram-poszttal jelentették be hivatalosan a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak.

Forrás: People, Fotó: Getty Images