Paris Hilton szokatlanul intim fotón mutatta meg 11 hetes babáját

2023. április 04.
Paris Hilton láthatóan élvezi az anyaságot: friss Instagram-posztjában több intim fotót is megosztott januárban született kisfiáról, akivel óriási köztük a szerelem.
Paris Hilton kisfiát a pletykák szerint béranya szülte.

Paris Hilton január végén jelentette be, hogy legnagyobb titokban megszületett első gyermeke, a Phoenix Barron Hilton Reum névre keresztelt kisfiú. „Már most szavakkal kifejezhetetlenül szeretünk” – írta a 41 éves Hilton akkor az Instagram-oldalán megosztott kép mellé. A hírek szerint egyébként az örökösnő kisfiát béranya hozta világra, ezért is tudta eltitkolni a gólyahírt.

Nagyon úgy tűnik, hogy Paris Hilton élvezi is az anyaságot! Friss Instagram-posztjában több intim fotót is megosztott 11 hetes kisfiáról: az első képen szorosan magához öleli az apró csecsemőt, a sorozat többi részén pedig meghatódva bújik össze kisfiával. Mutatjuk a csodaszép fekete-fehér fotókat:

A sztár nemrégiben így nyilatkozott a People magazinnak: „Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek, és nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk, Annyira izgatottak vagyunk, hogy együtt alapíthatjuk meg a családunkat, és a szívünk szétrobban a szeretettől a kisfiunk iránt.”

Forrás: People, Fotó: Getty Images