Paris Hilton a traumáiról vallott: 15 évesen megerőszakolta egy idősebb férfi

2023. február 24.
Az örökösnő tinédzser volt, amikor egy nála idősebb, szinte ismeretlen férfi megpróbálta leitatni, majd elkábította és bántalmazta őt.
Paris Hilton a traumáiról vallott: 15 évesen megerőszakolta egy idősebb férfi

Paris Hilton nemrég a brit Glamour magazinnak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy 15 éves korában megerőszakolta őt egy idősebb férfi. A 42 éves örökösnő azt mondta, hogy bántalmazójával egy helyi bevásárlóközpontban találkozott Kaliforniában, aki belecsempészhetett valamit az italába, hogy így használja őt ki.

Hilton akkoriban az anyai nagyanyjával élt Palm Springsben. Ezen a napon is Los Angelesbe látogatott, hogy a Westfield Century City bevásárlóközpontban lógjon a barátaival, ahol gyakran megszólították őket az idősebb férfiak.

Az egyik nap egy férfiakból álló csoport elhívta Hiltont és a barátnőit a házukba, ahol alkoholt adtak a kiskorú vendégeiknek. Hilton úgy emlékezett vissza, hogy ő akkoriban még nem ivott és  „nem csinált semmit”, de az egyik férfi erősen próbálta meggyőzni őt arról, hogy fogyasszon az italából.

„Amikor talán egy-két kortyot ittam, azonnal elkezdtem szédülni. Nem tudom, mit tett bele” – fogalmazott a modell, aki ezután elájult, majd amikor néhány órával később felébredt, tudta, hogy történt valami. „Emlékeztem rá. Láttam, hogy fölöttem van, eltakarja a számat, és azt suttogja a fülembe, hogy »álmodsz, álmodsz«.”

Ez a trauma előzte meg azt a több mint két évet, amelynek során az akkor még tinédzser Paris Hilton különféle viselkedésterápiákon töltött, beleértve az utahi Provo Canyon Schoolt, ahol többször is visszaélést követtek el ellene és társai ellen: kábítószereket adtak nekik, és brutális nőgyógyászati vizsgálatnak vetették őket alá. „Csak kislány voltam. Egyszerűen úgy érzem, hogy ellopták a gyerekkoromat” – mondta az interjúban, és hozzátette, hogy az itt eltöltött idő hozzájárult ahhoz, hogy ő és férje, Carter Reum béranya segítségével vállaltak gyermeket.

Hilton az interjú során azt is elárulta, hogy a 20-as évei elején abortuszon esett át, amiről korábban nem mert beszélni, mert akkoriban akkora szégyen övezte a témát.

Fotó: Getty Images