Chris Prattet Isten és a házassága mentette meg

2023. április 05.
Chris Pratt nemrég Drew Barrymore talkshow-jában vallott Istenről és feleségével való, szinte sorsszerű megismerkedéséről.
Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt

A galaxis őrzői és a Jurassic World 43 éves színésze, Chris Pratt nemrég Drew Barrymore talkshow-jában vendégeskedett, ahol Katherine Schwarzeneggerrel való találkozásáról mesélt. A színész 2018-ban vált el előző feleségétől, Anna Faris színésznőtől, akivel 8 évig voltak házasok és egy közös fiuk született. A válás után Pratt össze volt törve, úgy érezte, kicsúszott a lába alól a talaj, és nem maradt más választása, mint hogy valami magasabb hatalom kezébe helyezze az életét, és remélte, hogy minden megoldódik, és Isten „megmenti őt”.

Ezután nem sokkal a templomban találkozott először Katherine Schwarzeneggerrel, Arnold Schwarzenegger lányával, akire eleinte rá sem mert nézni, de végül több beszélgetés és közeledési kísérlet után elhívta randizni. Azóta eltelt 5-6 év, házasok és két lányuk született. Pratt szerint nagyon fontos az időzítés, hiszen ha a nekünk való emberrel találkozunk, Isten egyszerűen megnyomja a „gyorsítás” gombot, szerelembe esel, házasodsz és gyermekeid születnek.  

Forrás: justjared.com, Fotó: Getty Images