Brad Pitt 105 éves szomszédja éveken át ingyen lakhatott a színész milliós birtokán

2023. április 07.
Brad Pitt állítólag éveken át megengedte egy idős özvegy férfinak, hogy ingyen lakjon az egykori Los Angeles-i birtokán lévő egyik ingatlanában.
Brad Pitt 105 éves szomszédja éveken át ingyen lakhatott a színész milliós birtokán

Az esetről Cassandra Peterson színésznő számolt be a frissen megjelent interjúban a People magazinnak. Peterson elmondása szerint a színész 1994-ben úgy építette fel a Los Feliz-i, kaliforniai birtokát, hogy megvásárolta a környező ingatlanokat. Az egyik ilyen ingatlant Peterson adta el Pittnek, míg egy másik megvásárolt épület egy kilencvenes évei elején járó férfié volt.

„Nagyon, nagyon kedves volt a férfival. A felesége meghalt, és a férj, John ott maradt egyedül. Tudom, hogy Brad megengedte neki, hogy továbbra is az ingatlanban lakjon anélkül, hogy bármit is fizetett volna, amíg meg nem halt. Elég vicces volt, mert John 105 éves koráig élt. Gondolom, Brad úgy gondolta, hogy oké, ott élhet, amíg meg nem hal, ami bármelyik percben bekövetkezhet…” – mesélte a színésznő.

Az 59 éves Oscar-díjas színész közel három évtized után idén márciusban végül eladta Los Feliz-i birtokát, nem kevesebb, mint 39 millió dollárért.

Fotó: Getty Images