Brad Pitt új szerelmével szilveszterezett Mexikóban

2023. január 03.
Újra együtt látták Brad Pittet és Ines de Ramont: a páros ezúttal egy romantikus mexikói turistaparadicsomba utazott, hogy ott köszöntsék 2023-at.

Egyre többször lehet hallani Brad Pitt és Ines de Ramon romantikus kalandjairól, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy kezd komolyra fordulni a dolog az 59 éves színész és a 32 éves ékszertervező között. Most például Mexikóban, a népszerű turistaparadicsomnak számító Baja California félszigeten töltöttek együtt időt – itt léptek át 2023-ba is.

brad-pitt-ines-de-ramon-szerelem-randi-szulinap

Brad Pitt és Ines de Ramon

A párhoz közeli források szerint egyelőre még „laza” randizgatás zajlik Brad Pitt és de Ramon között, de annyira azért már komoly a dolog, hogy a színész nem találkozgat másokkal. A beszámolók alapján Brad Pitt nagyon boldog, és élvezi a felhőtlen, „stresszmentes” kapcsolatot.

Brad Pittet és Ines de Ramont először egy Bono-koncert backstage-ében kapták lencsevégre, később pedig a Babylon című film after partyján is együtt mutatkoztak. Sőt, a színész nemrégiben új barátnőjével ünnepelte 59. születésnapját is.

Ines de Ramonról civil lévén nem sokat tudni, ha valakinek mégis ismerős, az leginkább azért lehet, mert a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesley-nek exfelesége. A pletykák szerint egy közös barát mutatta be őt Brad Pittnek még néhány hónapja.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!