A botrány folytatódik: Piqué barbár droidoknak nevezte Shakira rajongóit

2023. április 06.
Shakira és Piqué válásától hangos a sajtó tavaly ősz óta, és nagyon úgy tűnik, hogy az exfocista nem hagyja, hogy elcsituljanak a kedélyek.
A botrány folytatódik: Piqué barbár droidoknak nevezte Shakira rajongóit

Hiába talált rá az elmúlt hónapokban Shakirára is a szerelem, az expár közötti viszály csak nem tud alábbhagyni. Ezúttal Piqué lépett egy meglepőt, és legújabb interjújában igen degradáló módon beszélt Shakira rajongóiról.

„Az exem latin-amerikai, fogalmad sincs, mi zúdult rám a közösségi médiában a rajongóitól. Igazi barbárság. De egyébként minimálisan sem érdekel. Nulla figyelmet fordítotok rájuk. Nem ismerem ezeket az embereket. Olyanok, akiknek nincs életük, soha az életben nem fogok találkozni velük. Olyanok, mint a droidok” – nyilatkozta az exfocista.

Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, Shakira éppen költözni készül, a Piquével közös fiaival Miamiban szeretne letelepedni. Az énekesnő június elején tervezte elhagyni jelenlegi lakhelyét, Barcelonát, ahova exférje, Gerard Piqué focista karrierje miatt költöztek, de a jelek szerint felgyorsultak az események. A spanyol média szerint a 46 éves énekesnő levelet kapott exapósától, aki arra utasította őt és szüleit, hogy hagyják el a volt pár egykori családi házát. 

Forrás: People, Fotó: Getty Images