Palvin Barbi reagált az eljegyzését találgató pletykákra

2023. április 11.
Az elmúlt hónapokban kezdett el terjedni a pletyka, hogy Palvin Barbi és szerelme, Dlyan Sprouse már jegyben járnak, most pedig egy kitartó paparazzo reagálásra kényszerítette a modellt.
Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Nemrégiben mi is beszámoltunk a Palvin Barbi állítólagos eljegyzése körül keringő pletykákról. Az Entertainment Tonight forrása szerint a modellt a Mammoth Filmfesztiválon látták többen is, ahogy gyűrűt villant azon a bizonyos ujján. A sajtó megkereste a pár hivatalos képviselőit a kérdéssel, de ők eddig még nem támasztották alá a sejtéseket.

Most egy kitartó paparazzo kezdte el faggatni Palvin Barbit, aki láthatólag éppen a bevásárlást pakolta (volna) a kocsijába. A felvételen a paparazzo folyamatosan arról kérdezgeti a magyar szupermodellt, hogy eljegyezték-e, Palvin Barbi pedig először sejtelmesen csak annyit felel, „ne higgy el mindent, amit hallasz”, majd mosolyogva rázza a fejét. A lesifotós többször is rákérdez a dologra, de Barbi türelmesen elmondta, hogy „ha eljegyeznek, tudni fogjátok” – végül a férfi kérdésére azt is elmondta, örült, hogy  Victoria’s Secret Fashion Show négy év után visszatért:

@barsbella Barbara desmintió los rumores de casamiento, dice que no creamos todo lo que vemos y que ella será la primera en anunciarlo (créditos ax17online) en yt #barbarapalvin #dylansprouse #greenscreen ♬ sonido original - barbiex

Palvin Barbi és az Apafej című film gyerekszínészeként ismert Dylan Sprouse 2018-ban kezdtek randizni. Elmondásuk szerint a színész Instagramon írt rá a modellre, hogy szívesen megmutatja a frissen New Yorkba költözött lánynak a város látványosságait, amihez a számát is megadta. Barbi közel fél évvel később reagált csak a meghívásra, ugyanis elmondása szerint az üzenet elolvasásakor nem érezte késznek magát arra, hogy ismerkedjen. Úgy tűnt neki, hogy ebből az ismeretségből később akár több is lehet, így megvárta, hogy ideálisak legyenek a körülmények, csak akkor ment el a randira. A döntése helyesnek bizonyult, hiszen azóta is nagyon boldogok együtt.

Fotó: Getty Images