Chrissy Teigen megmutatta szoptatás utáni mellét

2023. április 20.
Chrissy Teigen nem szégyelli szülés utáni testét, sőt, büszkén mutatta meg, hogy festenek mellei a harmadik kisbabája szoptatása után.
chrissy-teigen

Chrissy Teigen nem kendőzi el a gyermekágy kevésbé „Instagramra való” pillanatait is: büszkén mutatta meg testét harmadik szülése után is. John Legend felesége három hónapja adott életet harmadik gyermekének, Esti Maxine-nak, emellett férjével együtt a 7 éves Luna Simone-t és a 4 éves Miles Theodore-t nevelik.

Chrissy Teigen most megható fotót osztott meg Instagram-oldalán, melyen együtt fürdik a 13 hetes, csillogó szemű Estivel, a képen pedig jól látszik, hogy mellei nincsenek már egykori helyükön. Teigen őszintén reflektált teste változásaira, közölve: „A mellem végiglóg az oldalam mellett, a testemet életem végéig lila sebhelyek borítják, de te túl tökéletes vagy ahhoz, hogy érdekeljen.”

Az őszinte bejegyzés elképesztően gyorsan népszerűvé vált, a cikk írásakor már 1,9 millió lájkot számlál. Ez nyilvánvalóan nem véletlen, hiszen Chrissy Teigen rengeteg édesanya érzéseit hangosította ki: megmutatta a szülés és szoptatás utáni test valóságát, miközben azt is elmondta, (számára) mennyire eltörpülnek ezek az anyaság szépségei mellett.

Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy Chrissy Teigen őszintén beszélt a terhesség, a szülés és a gyereknevelés kevésbé cukormázas oldalairól – korábban vállalta már anyatejfoltos ruháját is, és azt is megmutatta, amikor Grammy-gála helyett a kanapén szoptatott.

Forrás: Popsguar, Fotó: Getty Images