Chrissy Teigen és John Legend megmutatták újszülött babájukat, és elárulták a nevét

2023. január 20.
Chrissy Teigen és John Legend háromszoros szülők lettek!

Chrissy Teigennek és John Legendnek megszületett a harmadik babája, egy kislány, akinek a büszke szülők a nevét is elárulták. A 37 éves modell és a 44 éves énekes kislánya január 13-án született, és az érkezését Teigen egy Instagramra posztolt édes fotóval jelentette be a rajongóinak. 

A képen a pár két idősebb gyereke, a hatéves Luna és a négyéves Miles fogják kezükben a kistestvérüket, és a fotó mellé a következőt írta a modell: „Megérkezett! Esti Maxine Stephens – a ház nyüzsög, és a családunk nem is lehetne boldogabb.”

Chrissy Teigen augusztus elején jelentette be az Instagramon, hogy férjével a harmadik gyereküket várják. A baba lombikprogram segítségével fogant meg. „Az elmúlt néhány év enyhén szólva is az érzelmek homályába veszett, de az öröm ismét betöltötte otthonunkat és szívünket. Egymilliárd injekcióval később (az elmúlt időszakban a lábamba, amint láthatjátok!) ismét úton van egy baba” – írta akkor a posztjában Teigen, majd azt is bevallotta, hogy a 2020 szeptemberében elvesztett babájuk miatt nagy volt benne a félelem az újabb terhességgel kapcsolatban.

Fotó: Getty Images