John Legend elárulta, mit jelent most született kislánya neve

2023. február 01.
John Legend és Chrissy Teigen január 13-án köszöntötték harmadik gyermeküket, az énekes pedig azt is elárulta, mi áll a névválasztás mögött.
chrissy teigen john legend

John Legend és Chrissy Teigen már háromgyerekes szülők: január 13-án született meg kislányuk, Esti Maxine Stephens, a 6 éves Luna és a 4 éves Miles kistestvére. Az énekes már többször elmondta, mennyire örül a család bővülésének, és most egy interjúban azt is elárulta, miért döntöttek az Esther név mellett.

Az Esther nevet állítólag Chrissy Teigen vetette fel, aki nem is tudta, hogy épp így hívták John Legend dédnagymamáját. De nemcsak a dédmama előtt tisztelegnek a névvel, hiszen a kislány Legend nagymamája után kapta középső nevét, a Maxine-t. Vagyis két felmenőjének emlékét is őrzi.

Chrissy Teigen augusztus elején jelentette be az Instagramon, hogy férjével a harmadik gyereküket várják. A baba lombikprogram segítségével fogant meg. „Az elmúlt néhány év enyhén szólva is az érzelmek homályába veszett, de az öröm ismét betöltötte otthonunkat és szívünket. Egymilliárd injekcióval később (az elmúlt időszakban a lábamba, amint láthatjátok!) ismét úton van egy baba” – írta akkor a posztjában Teigen, majd azt is bevallotta, hogy a 2020 szeptemberében elvesztett babájuk miatt nagy volt benne a félelem az újabb terhességgel kapcsolatban.

Forrás: ENews Fotó: Getty Images