Kurt Russel írta Goldie Hawn legjobb mondatát

2020. november 30.
Nem csak színészként vett részt a Karácsonyi krónikák: Második rész munkálataiban Kurt Russel. A színész kétszáz oldalas háttértörténetet írt a Mikulás karakteréhez. Sőt, neki köszönhető Goldie Hawn legjobb mondata is.

A Karácsonyi krónikák: Második rész végén, amikor a két főszereplő elhagyja az Északi-sarkot, hogy visszautazzon szüleihez, a Goldie Hawn által alakított Mrs. Claus búcsúztatja őket. Ekkor egyikük azt mondja a Mikulás feleségének, hogy sohasem felejti el. „Ó, dehogynem, időről időre, és ennek így kell lennie” – válaszolja erre Goldie Hawn karaktere. „Ezt a sort írta Kurt” – mondta Chris Columbus rendező, hozzátéve, hogy egyszerűen csodálatos, ahogy Goldie Hawn elmondja ezt a mondatot.

goldie-hawn-kurt-russel-karacsonyi-kronikak

A Karácsonyi krónikák: Második rész Goldie Hawn és Kurt Russel csupán ötödik közös filmje, bár már lassan negyven éve alkotnak egy párt. 1966-ban ismerkedtek meg a The One and Only, Genuine, Original Family Band forgatásán, ám csak majdnem 20 évvel később, a nyolcvanas években lettek egy pár, a Második műszak 1984-es forgatása után. „Minden egyes közös filmünk más élmény volt, mivel az életünk különböző szakaszaiban történt” – mondta Goldie Hawn arról, milyen volt Kurt Russellel dolgozni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PARADE (@parade.media)

Az Oscar-díjas színésznő a Netflix karácsonyi filmjében a Kurt Russel által alakított Mikulás feleségét alakítja, ami a színésznő szerint egy igazi ajándék. A 2018-ban bemutatott első részben Kurt Russel egy valóságos rocker Mikulás, aki két gyerekkel társul, hogy megmentsék a karácsonyt.

Olvastad már?

Forrás: Insider, The Things
Fotó: Getty Images