Nicole Kidman gyönyörű Met-ruhája különleges üzenetet hordozott

2023. május 02.
Bár Nicole Kidman nem választott magának kifejezetten extravagáns estélyit, ruháját mégis különlegessé tette sokatmondó háttértörténete!
anyasag-40-felett-cameron-diaz-meryl-streep-nicole-kidman

Az idei Met-gála a legendás Chanel-tervező, Karl Lagerfeld előtt tisztelgett, Nicole Kidman pedig nem vette félvállról a feladatot. Bár sok híresség volt, aki kifejezetten extrém lookot választott – sőt, olyan is, aki kopaszon jelent meg a fényűző eseményen –, Nicole Kidman egy olyan ruhát húzott fel, amit korábban már máshol is viselt. De persze nem akárhol!

Az Oscar-díjas színésznő ugyanis a 2004-es Chanel No.5 parfümreklámban viselte az ikonikus, tollakkal és kristályokkal díszített ruhát. Itt meg is lehet nézni:

Ezzel Nicole Kidman – aki mellesleg úgy festett az estélyiben, mint egy földre szállt angyal – nemcsak szép emléket állított a néhai tervezőnek, de még a zöldebb divatért is sokat tett, hiszen nem készült új ruhával a gálára. A klipet egyébként a Moulin Rouge-t is jegyző Baz Luhrmann rendezte – nem meglepő, hogy a Met-gálán közös kép is készült róla is Kidmanről.

Forrás: BuzzFeed, Fotó: Getty Images