Florence Pugh teljesen kopaszon jelent meg a Met-gálán

2023. május 02.
A színésznő valójában már korábban letolta haját új szerepe kedvéért, de csak most, a Met-gála alkalmából mutatta meg teljesen kopasz fejét.
Florence Pugh szoknyája olyan átlátszó, hogy felvennie is felesleges volt

A 2023-as Met-gála is bővelkedett az extravagáns lookokban, de a legtöbb híresség „csak” a ruhájával sokkolt – Florence Pugh azonban frizurájával, pontosabban annak teljes hiányával hívta fel magára a figyelmet. A Fehér éjszakák színésznője egy hosszú, izgalmasan dekoltált fehér estélyit viselt, teljesen kopaszra nyírt fejét pedig egy magas, tollas fejdísz ékesítette.

A kopaszság persze még a Met-gála értelmezési keretében is radikális divathúzásnak tűnik, de Florence Pugh valójában nem az őrült esemény kedvéért vált meg szőke fürtjeitől. A színésznő bevallotta, hogy új filmje, a We Live in Time kedvéért kellett leborotválnia a haját egy ideje, a látványos frizuraváltást azonban eddig – parókák segítségével  –sikerült eltitkolnia.

Itt láthatóak a gálán készült képek, szerintünk lélegzetelállítóan festett a színésznő:

Florence Pugh a MET Gálán debütált tüsi hajával

Florence Pugh egyébként nem az első, aki nagy nyilvánosság előtt mutatta meg kopaszságát: Doja Cat Instagram Live videóban borotválta le haját és szemöldökeit 2022 augusztusában, Dixie D’Amelio énekesnő pedig szintén a vörös szőnyegen debütált kopasz fejével.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images