Kiderült, hogy miért nem ment el valójában Tom Cruise az Oscar-gálára

2023. március 18.
Egy a színészhez közel álló forrás korábban azt állította, hogy a színész azért nem ment el a gálára, mert nem akart összefutni exfeleségével, Nicole Kidmannel, de valójában nem ez volt az oka.
Kiderült, hogy miért nem ment el valójában Tom Cruise az Oscar-gálára

Bár legújabb filmjét, a Top Gun: Mavericket hat kategóriában is Oscarra jelölték, Tom Cruise nem ment el a díjkiosztóra. Pedig ő is a jelöltek között volt a film egyik producereként. Az Esquire magazin álnaivan jót élcelődött azon, mi lehetett a távolmaradás oka. Talán azért nem ment el, mert nem jelölték a legjobb színész díjára? Vagy eleve nem tulajdonít nagy jelentőséget a díjaknak, hiszen három Arany Glóbuszát is visszaküldte, amikor botrány tört ki az elismerést odaítélő Hollywood Foreign Press körül. (Kiderült, hogy a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítókat tömörítő testületnek nincs feketebőrű tagja.)

Az Esquire persze megadja a helyes választ: Cruise-t annyira leköti a Mission: Impossible Leszámolás Első Rész forgatása, hogy nem ér rá díjátadókra járni. A Mission: Impossible Dead Reckoning Part One-t 2023. július 13-tól láthatjuk a hazai mozikban.

Fotó: Getty Images