Pásztor Anna megnyalt egy szamurájkardot

2023. május 05.
Pásztor Anna május 5-én este a Kobuciban koncertezik, a koncert promóciója pedig igen merészre sikerült. 
pasztor-anna-erosebbik-igen-zene-covid-interju

Az énekesnőtől nem áll távol a polgárpukkasztás és a merész megjelenés. Saját bevallása szerint a színpad az ő játszótere, ahol akárki bőrébe bújhat. Nem ritkán jelmezeket, extravagáns maszkokat és hajkölteményeket is láthatunk rajta Anna and the Barbies koncerten. 

Legutóbbi interjúnkban ugyan azt mondta, elképzelhető, hogy a jövőben konszolidálódni fog a zenekar és ő is, mert már érzi magán a letisztulást, a ma esti koncert még biztosan nem ennek a jelet hordozza.

„A zenekarral szerintem jóval elegánsabbak leszünk. Ez a folyamat már elindult, letisztultabb, minimalistább lesz a zene és a színpadi megszólalás, jelenlét. El tudom képzelni, hogy a színház, az akusztikus koncertek, akár a szimfonikus koncertek irányába induljunk el. De a szélsőségeket továbbra is szeretném megtartani. Tehát, hogyha elegáns a téma, akkor például Hugo Boss öltönyben és szebbnél szebb sminkekben képzelem el magam” – mondta a Marie Claire újságírójának

Anna ugyanis megosztott Instagram-oldalán egy színpadi fotót magáról, amin harcos amazonként egy óriási szamurájkardot nyal meg.

Fotó: Central-archívum