Britney Spears jegygyűrű nélkül vakációzik újabb bizarr videóján

2023. április 06.
Az énekesnő friss videókat osztott meg Puerto Ricó-i vakációjáról, amiken nemcsak férje, Sam Asghari, de még a jegygyűrűje sem látható.
Britney Spears és Sam Asghari

Már mi is megírtuk, hogy nagyon úgy fest, véget ért a szerelem Britney Spears és Sam Asghari között. Az apja gondnoksága alól 2021-ben felszabaduló Britney Spears még 2022-ben házasodott össze Sam Asghari színész/modellel egy sztárokkal tömött mexikói esküvőn, de most minden jel arra mutat, hogy a 41 éves sztár újra szingli.

Először a repülőtéren szúrták ki őt jegygyűrűje nélkül, most azonban a Britney Spears által feltöltött nyaralós videókon is látszik, hogy az énekesnő nem viseli már az ékszert. A videókon egyébként Britney nem meglepő módon továbbra is meglehetősen furcsán viselkedik: általában lelkesen, de elég bizarr módon pózol és parádézik a kamera előtt.

Már az is beszédes, hogy Britney Spears egyedül vakációzik, de a tény, hogy egy ideje sem ő, sem Asghari nem viseli a gyűrűt, egyértelműen azt sugallja, hogy a házasság rövid idő alatt zátonyra futott.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images