Itt vannak az első fotók Robert De Niro kisbabájáról

2023. május 11.
Alig egy napja pattant ki a hír, hogy a 79 éves Robert De Niro újra apa lett, máris itt vannak az első fotók a színész hetedik gyermekéről.
Robert DeNiro nem 3:2

Ahogy mi is megírtuk, Robert De Niro egy teljesen hétköznapi interjú során, mintegy mellesleg bejelentette, hogy megszületett hetedik gyermeke. A színész épp azt fejtegette, hogy nem hisz a túlságosan szigorú és merev szabályokban, ha gyereknevelésről van szó, de néha muszáj határozottnak lenni. Ennek kapcsán a riporter érdeklődött a színész saját hat gyerekével való viszonyáról, mikor Robert De Niro kijavította, és elmondta, hogy igazából hét gyereke van. Így tudta meg a világ, hogy a sztár 79 évesen ismét apa lett.

Bár a sztár akkor még nem erősítette meg, hogy a gyerek édesanyja barátnője, Tiffany Chen, a napokban lencsevégre kapták a harcművészet-oktatót egy újszülött kisbabával. Így már teljesen egyértelműnek tűnik, hogy a baba Robert De Niro most született gyermeke. A rózsaszín rugdalózót viselő, pokróccal óvott baba láthatólag nem érezte magát annyira fényesen a New York-i sétán – a fotókat a DailyMail oldalán lehet megnézni.

De Niro barátnőjéről egyébként jóformán semmit nem lehet tudni, még az életkorával kapcsolatban is csak találgatások vannak. Ezek után nem is olyan meglepő, hogy a baba születését, és – legalábbis egyelőre – a vele kapcsolatos részleteket is titokban tartják.

Forrás: The DailyMail, Fotó: GettyImages