Most bárki szerepelhet Leonardo DiCaprio és Robert De Niro új filmjében

2020. április 16.
Leonardo DiCaprio és Robert De Niro egy elképesztő lehetőséget ajánlott fel rajongóiknak.

Leonardo-di-caprio-robert-de-niro

A két színész tegnap tette meg nem mindennapi bejelentését DiCaprio Instagram-oldalán. A két sztár az All in Challenge akcióhoz csatlakozott, aminkek a lényege, hogy híres emberek ajánlanak fel különböző „nyereményeket”, amikre aztán a rajongók licitálni tudnak. A licitálók közül végül egy nyertest sorsolnak ki, és minél több pénzt ajánl fel valaki, annál nagyobb az esélye a győzelemre.

De természetesen nem holmi öncélú pénzgyűjtögetésről van szó, az így befolyt adományokat olyan nagynevű alapítványok kapják meg, mint például a No Kid Hungry vagy az America’s Food Fund. Mindkét szervezet a rászorulók étkeztetésével foglalkozik.

Ezt olvastad már?

A két színész is a America’s Food Fundnak kezdett el gyűjteni, a felajánlásokat pedig azoknak szánják, akiknek életét leginkább sújtja a koronavírus-járvány.

És hogy mit nyerhet az a szerencsés, akit a licit végén kiválasztanak? Nem túlzás azt mondani, hogy egy életre szóló lehetőséget. A szerencsés nyertes ugyanis Leondardo DiCaprióval és Robert De Niróval együtt szerepelhet majd Martin Scorsese készülő, Killers of the Flower Moon című filmjében.

 

View this post on Instagram

 

We recently launched #AmericasFoodFund to help make sure every family in need gets access to food at this critical time. Our most vulnerable communities need our support now more than ever. That’s why we’re asking you to help us with the #AllinChallenge. If you’ve ever wondered what it’s like to be able to work with the great @martinscorsese_, Robert De Niro and myself, this is your chance. Robert and I are going to be starring in a new movie called Killers of the Flower Moon, directed by Martin Scorsese. We want to offer you a walk-on role, the opportunity to spend the day on the set with the three of us, and attend the premiere. To take part, please go to allinchallenge.com and donate whatever you can. 100% of your donation will go to @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry and #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow and @iamjamiefoxx, will you go all in with us?

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on Apr 15, 2020 at 5:44am PDT

 „A szerencsés a szerep mellett eltölthet egy napot hármunkkal, és természetesen a film premierjén is részt vehet” – tette hozzá De Niro.

Ellen DeGeneres is csatlakozott

A két színész bejelentése után nem sokkal Ellen DeGeneres is csatlakozott az All in Challenge akcióhoz. DeGeneres is a koronavírus-járvány rászorultainak kezdett el gyűjteni, a szerencsés nyertes pedig majd társműsorvezetőként részt vehet egy The Ellen DeGeneres Show forgatásán.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images