Katalin hercegné előcsalogatta magából a benne élő Bond-lányt

2021. szeptember 30.
Mindenkit túlragyogott a Nincs idő meghalni című soron következő James Bond-film premierjén Katalin hercegné. Vilmos herceggel még a jól megszokott menetrend szerint zajló filmbemutatót is uralkodói eseménnyé változtatták.

A lehető legragyogóbb megjelenését vette elő Cambridge hercegi párja a 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni világpremierjére. Nem túlzunk, ha kijelentjük, Katalin hercegné csodásabb volt, mint bármelyik Bond-lány a franchise történetében. 

katalin-hercegne-james-bond-filmbemutato

A bemutatót a londoni Royal Albert Hallban tartották. Vilmos herceg akár titkosügynöknek is elmehetett volna: úgy festett szmokingjában és csokornyakkendőjében, mintha skatulyából húzták volna elő. Katalin hercegné arany Jenny Packham estélyijétől azonban mindenkinek elállt a lélegzete. 

A koronavírus-járvány miatt sokat halogatott bemutatóra nem csoda, ha mindenki a legjobb formáját akarta hozni. Ez ugyanis az utolsó alkalom, hogy Daniel Craiget a 007-es ügynök szerepében láthatjuk. A Deadline információ szerint a rajongók közül is sokan voltak kíváncsiak a színész utolsó James Bond-filmjére, majdnem 90 millió dollár bevételt hoztak az első napok a nagy bemutató után.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!