Eva Mendes meglepő módon támogatja férjét, Ryan Goslingot

2023. május 16.
Már csak pár hét és végre láthatjuk Ryan Goslingot Ken szerepében – úgy tűnik, már a színész felesége, Eva Mendes is nagyon várja a premiert.
Eva Mendes 2008 óta nem iszik alkoholt

Július 21-én érkezik a mozikba Greta Gerwig Barbie filmje, amiben – ahogyan azt már jó ideje tudni lehet – Ryan Goslingot láthatjuk majd Ken szerepében. A premiert láthatóan nemcsak mi, földi halandók várjuk tűkön ülve, de még Eva Mendes is, aki nemrégiben egy különleges ruhadarabbal fejezte ki támogatását férje, Ryan Gosling felé.

Friss Instagram-posztjában a most is gyönyörű Eva Mendes egy mókás pólót visel, amin Ryan Gosling farmermellényes, félmeztelen Kenként pózol a film már ismert promófotóján. A kép mellé Mendes egy vicces szójátékkal azt írta, „nagy Kenergiát” érez magában, majd hozzátette, hogy a nők is lehetnek akkora szívtiprók, mint a férje által megformált Ken.

Bár Eva Mendes egyértelműen férje rajongója, sajnos arra nem igazán számíthatunk, hogy a premierre is elkíséri majd Ryan Goslingot: egy rajongónak felelve ugyanis arra utalt, hogy nem igazán szoktak együtt vonulni a vörös szőnyegen. Kivételes eset volt, amikor 2012-ben együtt jelentek meg a Túl a fenyvesen (The Place Beyond the Pines) premierjén, de ott is csak azért, mert a filmben Gosling mellett Mendes is szerepelt.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images