A netezők szerint Ryan Gosling túl öregnek néz ki a Barbie-film új előzetesében – Szerinted?

2023. április 06.
A napokban jelent meg a várva várt Barbie-film új előzetese, a nezetők azonban nincsenek száz százalékosan megelégedve a látottakkal.
A netezők szerint Ryan Gosling túl öregnek néz ki a Barbie film új előzetesében - Szerinted?

A napokban megjelent a Barbie-film hivatalos előzetese, és bár óriási a hype a hamarosan mozikba kerülő produkció körül, a rajongók úgy tűnik, nem teljesen elégedettek a látottakkal. Főleg a Ken babát alakító Ryan Goslinggal kapcsolatban fogalmaztak meg kritikákat – egészen pontosan a színész külsejéről. A netezők szerint a 42 éves Gosling arca nem elég fiatalos ahhoz, hogy tökéletes Ken lehessen belőle.

A trailer kapcsán rengeteg komment és bejegyzés született a közösségi médiában, ahol a netezők nyíltan hangot adtak nem tetszésüknek.  „Kennek botoxra van szüksége” – írta egy felhasználó, míg mások Ellen DeGenereshez hasonlították a színészt. „Mindenki nekem fog ezért ugrani, de nem úgy néz ki Ryan Gosling a Barbie-trailerben, mint Ellen?” „A Barbie előzetese egyszerűen fantasztikus, de atyám! Ryan Gosling nagyon öreg Ken babának néz ki. Mint egy gazdag Palm Springs-i apuka” – fogalmazta meg véleményét egy másik felhasználó.

A kritikákat olvasva mi is tüzetesen megvizsgáltuk a film előzetesét, illetve Ryan Goslig külsejét, és azt kell mondjuk, hogy véleményünk szerint az ég világon nincs vele semmi probléma. Ryan Gosling remekül fest, bár tény, hogy az arcán láthatunk néhány ráncot is – ami egy 40-es éveiben járó férfi esetében talán nem annyira megdöbbentő. A gondot az okozhatja, hogy az esztétikai és plasztikai sebészet mára annyira a mindennapjaink részévé vált (köszönhetően többek között a nagy hollywoodi sztároknak), hogy az emberek mostanra egészen elszoktak attól, hogy természetes, botox és filler mentes arcokat lássanak. Ryan Gosling teljesen természetes, korához tökéletesen illő vonásai is valószínűleg ezért akasztották ki ennyire az internet népét.

 Az élőszereplős Barbie néhány hónap múlva, július 21-én kerül a mozikba.

Fotó: Imdb