Ryan Gosling lassan felismerhetetlenné válik

2023. április 26.
Ryan Gosling pont ugyanolyan komolyan veszi a nemsokára megjelenő Barbie című filmben alakított szerepét, mint bármelyik másikat.
Ryan Gosling

Ryan Gosling abban a megtiszteltetésben részesült, hogy ő fogja játszani a Barbie című filmben a címszereplő szerelmét, Kent. A Margot Robbie főszereplésével készült, játékbabákról szóló filmet szinte az egész világ izgatottan várja, és ehhez az izgalomhoz jelentősen hozzájárult a tény, hogy Gosling egyáltalán elvállalta a szerepet. A komolyabb filmek rajongói között már eleve szinte kultusz státuszban lévő színész sokakat meglepett azzal, hogy magára ölti a sokszor üresfejűség szinonimájaként használt Barbie szerelmének, a hasonlóan üresfejűnek tartott Kennek szerepét. A Las Vegasban tartott CinemaCon nevű rendezvényen megjelent a film alkotógárdája, ahol Robbie és Gosling a karakterükhöz passzoló ruhákban léptek a színpadra. Gosling haja melírozva, bőre fényes, feszes és napbarnított, szettje dominánsan rózsaszínű, és láthatóan remekül érzi így magát.

Ryan Gosling nem tud elszakadni Kentől

Ryan Gosling nem tud elszakadni Kentől

 A filmet idén júliusban fogják bemutatni, de már szinte most garantálható, hogy óriási sikert fog aratni a pénztáraknál.

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images