Sztárok, akik évekig rondának érezték magukat

2023. május 14.
A legnagyobb csillagok is gyakran küzdenek önértékelési zavarral.
Sztárok, akik évekig rondának érezték magukat

Lupita Nyong’o

Lupita Nyong’o

Egészen meglepő, de az Oscar-díjas Lupita Nyong‘o gyerekként hosszú évekig önértékelési zavarokkal küzdött. „Emlékszem, hogy mennyire csúnyának éreztem magam. Bekapcsoltam a tévét és csak fehér bőrű embereket láttam mindenhol. Folyton csúfoltak a bőrszínem miatt, és minden este azért imádkoztam, bárcsak reggel fehér bőrrel ébrednék fel” – nyilatkozta még 2014-ben a színésznő.  

Olivia Wilde

olivia-wilde-egyedulallo-szulo

Olivia Wilde

Ezt alig akarjuk elhinni, pedig igaz: volt idő, amikor még Olivia Wilde sem volt megelégedve magával. Amikor megismerkedett az exével, Jason Sudeikisszel, Olivia meg volt róla győződve, hogy nem fog bejönni a férfinak. „Úgy éreztem, hogy nem vagyok elég csinos Jasonnak. Nem gondoltam, hogy érdekelni fogom. Ő olyan vicces volt és laza, nagy rajongója voltam. Egyszerűen úgy gondoltam, hogy egy ilyen pasihoz én nem vagyok elég szép.” Reméljük, hogy Harry Styles mellett több önbizalma volt…

Margot Robbie

margot robbie nem 3:2

Margot Robbie

„Határozottan nem vagyok a legdekoratívabb. Fiatalon sem gondoltam sosem vonzónak magam. Látnod kellett volna 14 évesen, fogszabályzóval és szemüvegesen. Nem voltam szép. Ha azt gondolod, hogy jól néztem ki a Wall Street farkasában, akkor az valójában csak a hajhosszabbítás és a smink miatt volt” – nyilatkozta Margot korábban a Vanity Fairnek. Oké, fogalmunk sincs, Margot miről beszél. Nézett vajon ma már tükörbe?

Mila Kunis

dieta-mila-kunis

Mila Kunis

Valamiért Mila Kunis is meg van arról győződve, hogy túlságosan is átlagos a külseje. „Értékelem a figyelmet, de egyáltalán nem gondolom magam különösebben vonzónak. Szerintem a humorom jobb, mint a kinézetem. És még olyan szexuális kisugárzásom sincs, mint sok más nőnek.”

Ryan Gosling

Ryan Gosling

Ryan Gosling

Miközben a világon nők millió olvadnak el pillanatok alatt, ha meglátják Ryan Goslingot a képernyőn, Ryan saját magát egyáltalán nem tartja dögösnek. „Egyáltalán nem vagyok olyan jóképű. Sőt, szerintem egészen furcsán nézek ki. A Szerelmünk lapjai előtt minden filmben valamilyen fura, kocka, pszichopata, kívülálló karaktert játszottam. Szerintem nem véletlenül.” 

Fotó: Getty Images