Megható fotókkal köszöntötte lányát Gwyneth Paltrow

2023. május 16.
Gwyneth Paltrow és Chris Martin közös lánya, Apple már 19. születésnapját ünnepelte vasárnap – ráadásul éppen anyák napján!
gwyneth-paltrow-luxusvilla

Szinte hihetetlen, de Gwyneth Paltrow és Chris Martin első közös gyereke május 14-én már 19. születésnapját ünnepelte! A nagy napon a büszke édesanya több képet is megosztott, köztük egy megható régi fotót is, amin Apple Martin még kislányként bújik édesanyjához.

A cuki galéria mellé Gwyneth Paltrow azt írta, „Boldog születésnapot, angyalom. Köszönöm, hogy ebben az évben megosztod a születésnapodat az anyák napjával: méltó összefonódás ez, hiszen így duplán ünnepelhetem az ajándékot, amit tőled kaptam – azt, hogy az édesanyád lehetek”. Az Oscar-díjas színésznő aztán hozzátette: „Olyan mélyen, teljes valómból szeretlek, hogy azt szavakkal nem lehet kifejezni. Szinte elviselhetetlen szeretettel, büszkeséggel és értelemmel tölti meg a szívem, hogy láthatlak 19 éves nővé érni.”

Gwyneth Paltrow azt is elárulta, hogyan ünnepelték egymást a nagy napon – Apple villásreggelit készített anyukájának, Paltrow pedig vacsorát főzött neki.

A Goop alapítója egyébként a közelmúltban leginkább síbaleset-perével került be a hírekbe: a március végén lezárult bírósági ügyben végül nem találták bűnösnek Paltrow-t, akit egy nyugdíjas orvos perelt be, amiért szerinte durva ütközést okozott a sípályán.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images