Gwyneth Paltrow idén 30 ezer forintos trágyát is ajánl karácsonyi ajándékba

2022. december 17.
A Goop 2022-es ajándéklistáján egy szabadtartású flamingófarm 75 dolláros (30 ezer forint) trágyája is megtalálható. Rossz hír, hogy ezt már el is kapkodták.
  • Gwyneth Paltrow életmódmárkája, a Goop minden évben kiadja éves ajándéklistáját. 
  • 75 dollárt (30 ezer forintot) kérnek például az állati ürülékért.
  • Neon vécépapír, ízületmasszírozó gép és 225 dollárért (87 ezer forint) személyre szabott dal is szerepel a Goop ajándéklistáján.

2022-ben azt javasolja a Gwyneth Paltrow életmódmárkája, a Goop ajándéklistája, hogy tegyünk a karácsonyfa alá állati ürüléket a szeretteinknek. Persze nem akármilyet: szabadtartású vegyes trágyát potom 75 dollárért (30 ezer forint)

Gwyneth Paltrow 2022-es Goop ajándéklistájára egészen bizarr dolgok kerültek

Gwyneth Paltrow 2022-es Goop ajándéklistájára egészen bizarr dolgok kerültek

A Flamingo Estate egy Los Angeles-i farm, ahol a szabadtartású állatokon kívül vásárolhatunk biogyertyát, szépségápolási termékeket és bort is. A Goop innen szerezte be az ökotrágyát is, ami különböző szabadtartású állatok ürülékéből készült, többek között kecske-, ló-, csirke- és lótrágya is található benne. Rossz hír, hogy ha ezt adtuk volna családtagunknak karácsonyra, erről lekéstünk, mert már elfogyott a Goop weboldala szerint, pedig a szobanövények biztosan szerették volna.

Szerencsére van más is, ha haszontalan, ám roppant drága ajándékot akarunk adni valakinek. A Goop kínál idén 239 dolláros (93 ezer forint) szaténzsákot a bagettünknek, 300 dolláros (116 ezer forint) ízületmasszírozó gépet és afrikai szafarit, ami fejenként 135 ezer dollárba (52,4 millió forint) kerül. De választhatunk neon vécépapírt (7300 forint) vagy éppen rögtön egy aranyrudat (az ár változó, mérettől függ) is a szeretet ünnepén legkedvesebb családtagunknak.

Nem ez az első eset, hogy Gwyneth Paltrow támadások kereszttüzében találja magát valamilyen termék miatt. Ami nem csoda, hiszen egy olyan évben, mint amilyen 2022 volt, a szárnyaló inflációval és energiaválsággal, az emberek nem fogadták osztatlan lelkesedéssel a 30 ezer forintba kerülő kis zacskó guanót. 

2020 januárjában Paltrow vaginaillatú gyertyával sokkolt (75 dollárba, azaz 29 ezer forintba került). A gyertya órák alatt elfogyott. Később a Goop-alapító ezt úgy magyarázta Seth Meyersnek, az NBC műsorvezetőjének talk show-jában, hogy „az egész csak viccnek indult”.

2022 májusában a Goop egy 120 dolláros (46 ezer forint), drágakövekkel kirakott, alpakagyapjúból készült eldobható pelenkát jelentett be a Goop a közösségi oldalán, amit szintén figyelemfelkeltésnek szántak, mondta a Goop Instagramján Gwyneth Paltrow néhány nappal később, hogy így mutassanak rá arra, mekkora terhet jelent a családoknak a pelenkákat terhelő adó.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop)

A karácsonyi ajándéklistán a Goop-trágya viszont egyáltalán nem vicc, ahogy a szatén bagettzsák sem, bár ahogy Gwyneth Paltrow humorérzékét elnézzük, még ez is kiderülhet.

Forrás: Insider Fotó: Goop, Getty Images

Olvass tovább!