Miley Cyrus bevallotta: ezért nem fog több turnéra menni

2023. május 25.
Az énekesnő Instagramon, egy hosszú és őszinte posztban osztotta meg rajongóival, hogy nem indul több turnéra, és azt is elmondta, miért döntött így.
Miley Cyrus hajában a két szín még jobban kiemeli a lépcsős vágást

Már nagyon sok rajongó várta tűkön ülve, hogy mikor jelenti be Miley Cyrus legújabb nagy turnéjának időpontját, de úgy tűnik, a várakozás sajnos hiábavaló. A Wrecking Ball énekesnője ugyanis a napokban Instagram-oldalán bevallotta: nem fog többé turnéra indulni. A nemrégiben új albummal jelentkező énekesnő egy posztban megosztott őszinte hangvételű iPhone jegyzetben azt írta: „Egyáltalán nem arról van szó, hogy nem értékelem a rajongóimat, egyszerűen csak nem akarok egy nyilvános öltözőben készülődni. Márpedig egy turnén ez a realitás.” Később azt is megjegyzi: „Nem szeretnék egy mozgó buszon aludni. Úgy érzem, ez most nem tenne jót nekem, és ha követed a karrieremet, akkor bizonyára azt is tudod, hogy folyamatosan változom, így természetesen ez is megváltozhat még.”

Alább olvasható a teljes szöveg:

A posztból tehát úgy tűnik, még lehet rá esély, hogy egy világ körüli turnén újra élőben hallhassuk Miley Cyrust, de addig sem kell aggódnunk, az énekesnő ugyanis megjegyezte, „folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy kapcsolódjon a közönségéhez” – bár hozzátette, minderre úgy törekszik, hogy közben ne kelljen feláldoznia a saját szükségleteit. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images