Miley Cyrus új albummal indítja 2023-at

2023. január 02.
December közepe óta lehetett sejteni, hogy újabb nagy dobásra készül az énekesnő.

Második alkalommal rendezte meg Miley Cyrus a Miley’s New Year Eve Partyt (Miley újévi partija) a keresztanyjával, Dolly Partonnal. Az énekesnő ezúttal egy különleges meglepetést is tartogatott a rajongóinak 2023-ra: itt jelentette ugyanis be, hogy január 13-án új kislemeze jelenik meg Flowers címmel.

miley-cyrus-uj-album-2023

„Új év, új Miley, új lemez. Flowers, január 13” – villant fel a fehér felirat a fekete háttéren. Az új albumot az énekesnő korábbi albuma, a Bangerz producerével, Mike WiLL Made-It-tel közös együttműködésben készítette. Már december közepe óta lehet sejteni, hogy a sztár készül valamivel az új évre, hiszen a New Year, New Miley feliratú posztereket ekkor kezdték el kiplakátolni a világ nagyvárosaiban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

Miley már hét stúdióalbumot adott ki az évek során: 2007-ben a Meet Miley Cyrust, 2008-ban a Breakoutot, 2010-ben Can’t Be Tamedet, 2013-ban a Bangerzt, 2015-ben a Miley Cyrus & Her Dead Petzt, 2017-ben a Younger Now-ot és a Plastic Heartsot 2020-ban. Kislemezekből sem volt hiány az énekesnő karrierje során, 2009-ben jelent meg a Time of Our Lives, 2019-ben She Is Coming, majd tavaly áprilisban az Attention: Miley Live.

Forrás: People, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!