Beyoncé 11 éves lánya elképesztő táncot lejtett anyukája mellett a színpadon

2023. május 30.
Blue Ivy nemcsak egyszerűen elkísérte édesanyját nagyszabású Renaissance turnéjára, de nemrégiben fel is lépett Beyoncéval a színpadon!
Blue Ivy Carter és Beyoncé

Nemrégiben még csak azt lehetett tudni, hogy a 11 éves Blue Ivy és édesapja, Jay-Z is elkísérték Beyoncét az énekesnő nagyszabású Renaissance turnéjára, de úgy tűnik, Blue Ivy nemcsak nézőként tartott édesanyjával. A közönség teljesen megvadult, amikor pár napja Párizsban a 11 éves lány megjelent anyja mellett a színpadon, és beszállt a háttértáncosok bonyolult koreográfiájába – és azt kell mondanunk, Blue Ivy tökéletesen megoldotta a feladatot! 

A 32-szeres Grammy-díjazott Beyoncé My Power című slágerét adta elő, amihez látványos ezüst bodyt viselt, lánya pedig többet takaró, de szintén passzoló ezüst szettet és egy vagány napszemüveget húzott. Az egyik rajongó által készített felvételen bele is lehet nézni Blue Ivy meglepetésfellépésébe:

Azt még korai lenne megmondani, hogy vajon Blue Ivy is szülei nyomdokaiba lép-e és az előadó-művészetet választja karrierül, de szereplése alapján már egyértelműen kijelenthető, hogy nemcsak külsőre kiköpött mása szüleinek! 

Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy Blue Ivy színpadra lépett Beyoncé mellett – januárban a Renaissance bemutatója alkalmából szintén fellépett anyukájával, bár énekelni akkor sem énekelt. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images