Beyoncé lánya megszólalásig hasonlít édesanyjára egy kiszivárgott videón

2023. május 12.
Beyoncé pár nappal ezelőtt indította el óriási turnésorozatát, aminek nyitókoncertjén lánya és férje is ott volt Stockholmban.
Beyoncé

Beyoncé Svédországban indította legújabb albumának, a Renaissance-nak idei turnésorozatát, ahol a szemfüles rajongók kiszúrták nagyobbik lányát, Blue Ivyt is. A 11 éves kislányt, aki édesapja, Jay-Z mellett állt a közönség egyik tagja szúrta ki és örökítette meg. A videón látható, hogy Blue Ivy nem csak hogy nagyot nőtt, de szinte megszólalásig hasonlít édesanyjára. A képeket ITT tudod megnézni! 

Hatalmas várakozás övezte a Renaissance-turné európai indulását, amelynek dátumait és helyszíneit februárban jelentették be. A stockholmi koncert tele volt lélegzetelállító technikai elemekkel és látványos kosztümökkel, a közönség legnagyobb örömére. Ugyanakkor a rajongók kiszúrták, hogy Beyoncé táncmozdulataiból hiányzott az eddig megszokott lendület, amit többen is annak tulajdonítottak be, hogy az énekesnő lábműtéten eshetett át, ezért kímélte jobban magát. A koncertsorozat május 14-én fog folytatódni egy brüsszeli fellépéssel.

Forrás: pagesix.com, Fotó: Getty Images