Oda meg vissza vagyunk Eva Longoria dögös új frizurájáért

2023. május 30.
Eva Longoria néhány napja Cannes-ban mutatta meg a szexi új frizurát, amit csak még inkább kiemelt merészen kivágott, csillogó ruhája.
eva-longoria-arckezeles

Eva Longoria rendszeresen elkápráztat minket dögös és fiatalos lookjaival: imádtuk merész fürdőruhás fotóját, de még a pucérruhát is tudta elegánsan viselni. Most azt is bebizonyította, hogy még mindig képes a megújulásra, a 2023-as cannes-i filmfesztiválon ugyanis teljesen új frizurával debütált!

A Dimitris Giannetos mesterfodrász munkáját dicsérő bob vagány, elegáns, mégis friss külsőt kölcsönöz Eva Longoriának. A Született feleségek sztárja ugyan megőrizte az ikonikus karamellás barna hajszínét, de a geometrikus, szögegyenesre vágott frizura mégis egészen megváltoztatja a karakterét.

A színésznő Instagram-oldalán mutatta meg új frizuráját, és persze csodás, csillogó ruháját, ami izgalmas kivágásával szexi dekoltázsát is kiemelte:

Bár a bob sosem ment ki igazán a divatból, el tudjuk képzelni, hogy Eva Longoria hatására most még többen választják majd ezt a menő, mégis csinos snittet.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images