Nagyon cuki családi képpel köszöntötte férjét Eva Longoria

2023. április 19.
Eva Longoria születésnapján köszöntötte férjét egy kedves fotóval, amin együtt szerepelnek kisfiukkal. A kép alatt a páros celeb barátai részéről is özönlöttek a gratulációk az ünnepeltnek.
Eva Longoria

Eva Longoria közös családi fotóval köszöntötte férjét, José Bastónt 55. születésnapja alkalmából. A nagyon kedves és spontánnak tűnő képen a szülők nyakába csimpaszkodva lóg közös fiuk, a lassan 5 éves Santiago. A színésznő a kép alatti vallomásában elmondja, hogy az ő férje a legjobb apuka és házastárs a világon.

Longoria köszöntéséhez a kommentszekcióban csatlakoztak közös barátaik, David és Victoria Beckham, valamint Viola Davis, Kerry Washington és Melanie Griffith is. A színésznő és férje 2016-ban házasodtak össze, amikor a Született feleségek sztárja már túl volt két váláson és a férfi is a korábbi házasságából született három gyermekével érkezett az új kapcsolatba. Egy korábbi interjújában Longoria elmondta, hogy szüksége volt a második válása után arra, hogy megtanuljon egyedül lenni és így is jól érezni magát a világban. A színésznő szerint ez a tapasztalat kellett ahhoz, hogy most ilyen boldogan és kiegyensúlyozottan tudjon létezni a jelenlegi házasságában.

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images