Eva Longoria másodpercek alatt tüntette el ősz haját

2020. április 24.
A karanténidőszak alatt szinte elkényeztetik rajongóikat a szépségrutinjukat, hajfestési szokásaikat bemutató videókkal a sztárok. A sorba ezúttal Eva Longoria is beállt, aki azt fedte fel, hogy hogyan kezeli teljesen ősz lenövését egy villámgyors tőfestő spray-vel.

A Covid-19 vírus egészen új életmódra kényszeríti nem csak az átlagembereket, a hírességeket is, akik közül sokan szokatlan őszinteséggel kezelik a sok nő életében felerősödő problémaköröket: otthoni hajfestés, gyantázás, arckezelések. Mindezen szépülési tevékenységek beszorultak a négy fal, vagyis az otthonunk keretei közé. Ahogyan sokan mások, a színészek, énekesek haját is családtagjaik, vagy saját maguk festik, igaz, akad, aki nyíltan és hosszú távon vállalja egyre nagyobb lenövését is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@lorealparis

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés, Ápr 21., 2020, időpont: 9:14 (PDT időzóna szerint)


A Született feleségek sztárja, Eva Longoria egészen vidám hangulatban állt a telefonja kamerája elé, felfedve eredeti, ősz hajtövét, amely komoly lenövése miatt vált szembetűnővé. A Instagram-videóban azt szemléltette a rajongóknak, hogy egy praktikus kis fedőspray-vel pillanatok (és tényleg!) alatt, alapos munkát tud végezni, ha az eredmény csak egy hajmosás erejéig is tart.

A közel 8 milliós követőtáborral rendelkező, 45 éves színésznő magabiztos kézzel fújta le a lenőtt részeket, hozzátéve, hogy tényleg másodpercek kérdése a művelet. Maga a tőfedő spray egyébként pont egyike azoknak a lenövéskezelőknek, amelyet múlt heti összefoglaló anyagunkban mi is ajánlottunk. Longoria, aki a L’Oreal Paris nagykövete, tapasztalt felhasználóként mutatta be: tényleg csak néhány mozdulattal visszatérhet a tövek területén is a festett, sötétbarna hajszínéhez. Egy biztos, pozitív jelenség, hogy egyre több, szépségikonnak számító híresség probléma nélkül és nyíltan vállalja, ősz lenövését, ahogyan smink nélküli arcát, pattanásos arcbőrét az otthoni karanténidőszak alatt…

Olvastad már?

Fotó: Getty Images