Al Pacino 82 évesen ismét apa lesz

2023. május 31.
Al Pacino képviselője is megerősítette a híreket, pár héten belül negyedjére is apa lesz a színészlegenda.
A színész annyira benne maradt a method actingben, hogy rendőrnek öltözve a hazafelé tartó úton leállított egy kamionost

Al Pacino, a 82 éves színészlegenda egy hónapon belül ismét apai örömök elé fog nézni. A színész képviselője is megerősítette, hogy Pacino 29 éves barátnője, Noor Alfallah 8 hónapos terhes és nemsoká életet ad első gyermekének. Pacino és Alfallah a hírek szerint 2022 óta alkotnak egy párt, de olyan információkat is hallani, hogy igazából már a koronavírus-járvány kezdete óta gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz. Noor az Instagramján egy közös képet is megosztott a színésszel, akivel egy kiállításra látogattak el együtt.

Al Pacinónak van már egy 33 éves lánya, Julie-Marie, akinek egy színipedagógus, Jan Tarrant az édesanyja, 22 éves ikergyermekei, Anton és Olivia pedig Beverly D’Angelótól, a Hair musical színésznőjétől születtek, akivel 1997-től 2003-ig alkottak egy párt. A hírek szerint Pacino jelenlegi élettársa, Noor Alfallah a színész előtt Mick Jaggerrel és a milliárdos Nicolas Berggruennel is járt. Mint arról mi is beszámoltunk, nemrég a 79 éves Robert De Niro is újra édesapa lett, így biztos lesz közös témájuk régi jó barátjával a közeljövőben is.

Forrás: TMZ, people.com    Fotó: Getty Images