Lehetséges, hogy Harry és Meghan visszatérnek az Egyesült Királyságba

2023. június 02.
A királyi család egyik volt komornyikja azt állítja, nem kizárt, hogy váratlan fordulat következik be a sussexi hercegi pár életében.
Lehetséges, hogy Harry és Meghan visszatérnek az Egyesült Királyságba

Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban költöztek az Egyesült Államokba, és a kaliforniai Montecitóban telepedtek le fiukkal, Archie-val, aki akkoriban még csak egyéves volt. Mióta átköltöztek a tengeren túlra, Sussex hercege és hercegnéje egy kislánynak, Lilibetnek is életet adott, és elhatározták, hogy végleg elhagyják az Egyesült Királyságot. A döntésüket pedig alaposan meg is indokolták, mégpedig azzal, hogy brit média évekig tartó megalázó viselkedése, valamint a királyi család többi tagjával való kapcsolatuk megromlása után döntöttek úgy, hogy külföldre költöznek.

A New York Postnak adott interjújában III. Károly király egykori komornyikja, Grant Harrold azonban azt pedzegette, hogy szerinte fennáll annak a lehetősége, hogy Harry és Meghan a jövőben valamikor visszatérhetnek az Egyesült Királyságba.

„Soha nem mondanám, hogy soha, mindig lehetséges, hogy egy nap haza akarnak jönni, lehetséges, hogy vásárolnak itt egy ingatlant, ha ide akarnak jönni, de Meghan nem akart itt lenni. Meghannek itt nincs igazán családja, az egész családja az Egyesült Államokban él, és Harry döntött úgy, hogy fel akarja építeni az otthonát. Szeretne kapcsolódni Nagy-Britanniához, arra az esetre, ha egy nap vissza akarna jönni, és nem hiszem, hogy Harry meg akarná szakítani a kapcsolatait” – fogalmazott Harrold.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images