Harry és Meghan egy barátja durván megszégyenítette Kamilla királynét

2023. május 07.
Harry herceg és Meghan Markle egyik jóbarátja, Misan Harriman fotós látszólag a kis Archie-t köszöntötte fel egy kedves Instagram-poszttal születésnapja alkalmából – a bejegyzésnek azonban a netezők szerint mögöttes jelentése is lehet.
Harry és Meghan egy barátja durván megszégyenítette Kamilla királynét

A tegnapi nap több szempontból is fontos volt a királyi család számára: nemcsak Károlyt koronázták királlyá, de az unokája, a kis Archie is tegnap ünnepelte 4. születésnapját. A kisfiú nagy napja alkalmából Harry herceg és Meghan Markle egyik jóbarátja, a fotós Misan Harriman egy olyan részletet posztolt ki Harry és Meghan Netflix-sorozatából, amelyen Archie látható, amint néhai nagymamája, Diana hercegnő fotóját megérinti.

„A legboldogabb születésnapot kívánom neked, Archie” – írta Harriman a fotó mellé, finoman utalva arra, hogy a fiatal herceg negyedik születésnapja egybeesik Károly koronázásának napjával. Károly és Diana hercegnő – aki tragikus módon 1997-ben autóbalesetben elhunyt – viharos házassága 1996-ban ért véget, a többi között azért, mert Károly már akkoriban viszonyt folytatott mostani feleségével, Kamillával. 

A képet látva több netező is megjegyezte, hogy szombaton nem Kamillának, hanem Károly első feleségének, Dianának kellett volna királynéként megkapnia a koronát.

Sussex hercege pénteken érkezett az Egyesült Királyságba, és szombaton részt vett édesapja koronázási ceremóniáján. Harry – aki unokatestvéreivel, Beatrix hercegnővel és Eugénia hercegnővel érkezett a Westminster apátságba – széles mosollyal sétált be az épületbe, és ült le a harmadik sorban kijelölt helyére. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Buckingham-palota múlt hónapban jelentette be, hogy Meghan nem fog részt venni az ünnepségen, Kaliforniában marad Archie születésnapja miatt. „Kizárt dolog volt, hogy Meghan kihagyja fia születésnapját” – mondta akkor egy forrás.

Fotó: Getty Images