Károly kedves gesztust tett a Harryékkel való békülés érdekében

2023. április 18.
A május 6-i koronázás alkalmából egy Harryvel és Meghannal közös fotót tartalmazó emlékkönyvre is szert tehetnek a királyi család rajongói.
Károly kedves gesztust tett a Harryékkel való békülés érdekében

Úgy tűnik, hogy III. Károly szeretné elsimítani a családi viszályokat, legalábbis erről árulkodik az a fotó, ami bekerült a közelgő koronázás alkalmából kiadott albumba. A családi portré a király 70. születésnapjára készült 2018-ban a Clarence House kertjében, és egy ritka pillanatot örökít meg: az egész család, vagyis Kamilla mellett Katalin, Vilmos és a gyerekeik, illetve Harry és Meghan is szerepelnek.

Ahogy azt már mi is megírtuk korábban, Meghan nem vesz részt III. Károly május 6-i koronázásán, amelynek hivatalos indoka az, hogy a gyerekekkel marad Kaliforniában. Feltehetőleg azonban a közte, Vilmos, Katalin és Harry közötti kibékíthetetlen ellentét a távolmaradásának valódi oka.

Az album egy 20 GBP értékű (kb 8400 ft), 84 oldalas kiadvány, ami az uralkodói pár élettörténetét meséli el, és egy kis betekintést nyújt a koronázás programtervébe is. A kiadványt egyébként újságárusoknál lehet megvásárolni, a belőle származó bevételből pedig két jótékonysági szervezetet fognak támogatni.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images