Harry és Meghan állítólag egész estés filmet forgat a Netflixszel – erről fog szólni

2023. május 27.
A dokusorozatuk után Harry és Meghan ezúttal egy nagyjátékfilmben mesélnék el, mi történt velük a palotában.
erzsebet-tanacsado-harry-meghan-hazassag

Harry herceg és Meghan Markle állítólag egy új projektet terveznek a Netflixszel kötött több millió dolláros szerződésük részeként: ezúttal egy egész estés filmben mesélnék el a palotában töltött életük tapasztalatait. A filmet állítólag a Rufus Sewell és Gillian Anderson főszereplésével készülő Scoop című film ihlette, amely a pedofilbotrányba keveredett András herceg Emily Maitlis újságírónak adott katasztrofális BBC-interjújáról szól. Egy forrás szerint Harry és Meghan „kivárják”, hogy milyen lesz a Scoop fogadtatása, de úgy gondolják, hogy a történetük igenis megérne egy teljes estés játékfilmet. 

„Sok olyan árnyalata van a történetüknek, amelyről úgy érzik, hogy a dokumentumfilmben és Harry könyvében sem tudtak eddig beszélni” – nyilatkozta egy forrás, aki azt is hozzátette, hogy a Netflixet nem érdeklik a dokumentumfilmek vagy gyermekműsorok Sussexékről. Egy kifejezetten „szaftos anyagot” szeretnének a királyi életükről.

„Kétségtelen, hogy szép summát kapnának érte, ami rendkívül csábító” – mondta a bennfentes. „Meghan nagyon szeretné, hogy ez megtörténjen, míg Harry óvatosabb akar lenni – de fontolgatják az ötletet, és a csapatuk már arról egyeztet, hogy mennyi pénzt kérnének a történetük jogaiért.”

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images