A királyi család elfelejtette felköszönteni Harry 2 éves kislányát – Nem ez volt az első ilyen alkalom!

2023. június 05.
Harry herceg és Meghan Markle kisebbik gyereke, Lilibet hercegnő vasárnap ünnepelte a 2. szülinapját, de nagyon úgy tűnik, hogy a kislány angliai rokonai megfeledkeztek a nagy napról.
Meghan Markle és Harry herceg

Június 4-én ünnepelte második születésnapját Meghan Markle és Harry herceg lánya, Lilibet Diana, aki 2021-ben az Egyesül Államokban, pontosabban Kaliforniában látta meg a napvilágot. Bár Lilibet születésnapja tavaly pont egybeesett a dédnagymamája, Erzsébet királynő platinajubileumi ünnepségével, a brit királyi család akkor nem feledkezett meg a kislányról, és mind Vilmosék, mind Károlyék felköszöntötték Lilibetet nyilvánosan a közösségi médiában is.

Idén azonban úgy tűnik, hogy a brit királyi család minden tagjának kiment a fejéből a nagy nap, ugyanis senki nem posztolt egyetlen köszöntő üzenetet sem a Sussexéknek vagy Lilibetnek.

Ám idén nem ez volt az első eset, hogy a királyi család kihagyta Harry gyerekeit az ünneplésből. Harry és Meghan fia, Archie május 6-án ünnepelte negyedik születésnapját, ami ugyanarra a napra esett, mint Károly király hivatalos koronázása. Károly nagy napja háttérbe szorította Harryék elsőszülöttjét, akinek születésnapjáról ugyancsak nem emlékezett meg a brit királyi család.

Információk szerint Harry és Meghan egy otthoni zsúrt szerveztek a kislányuknak néhány közeli barátjuk és azok gyereiknek a részvételével. „Nem kétséges, hogy a kislány egy kamionnyi ajándékot fog kapni. Harry hagyja, hogy Meghan gondoskodjon Lili legtöbb ajándékáról, de korábban arról beszélt, hogy több olyan brit könyvet szeretne a gyerekszobába, amelyeket gyerekkorában ő is imádott, például a Paddington mackó és a Béka és varangy sorozatot” – mesélte egy informátor a New Idea-nek.

Az Express szerint Károly király is küldött Lilibetnek egy ajándékot, egy egyedi készítésű babaházat – hasonlót, mint amilyen Károly testvéreinek volt gyerekkorában. 

Bár a gyerekek születésnapját nyilvánosan nem ünnepelték meg, a királyi család nemrég egy kedves gesztust tett Archie és Lilibet felé. A hivatalos honlapjukon frissítették a gyerekek hivatalos titulusát Archie sussexi hercegre és Lilibet sussexi hercegnőre.

Fotó: Getty Images