Harry herceg 15 alkalommal említi a péniszét az önéletrajzi könyvében

2023. január 16.
Harry herceg sok más eddig kimondatlan történet mellett attól sem riadt vissza, hogy a nemi szervét emlegesse a 400 oldalas könyvben.

A herceg több mint 15-ször hivatkozik férfiasságára a Tartalék című memoárjában. Nyolcszor használja a „pénisz” szót a vitatott könyvben, de sok más helyen eufemizmust használ a nemi szervére.

Mégis milyen kontextusban? A könyvben például részletesen olvashatunk Harry herceg péniszfagyás elleni küzdelméről. A probléma azután merült fel, hogy részt vett egy jótékonysági túrán az Északi-sarkvidéken négy exkatonával, akik súlyosan megsebesültek az afganisztáni háborúban.

A könyv már a megjelenés napján 887 ezer példányban kelt el.

A könyv már a megjelenés napján 887 ezer példányban kelt el.

A 200 mérföldes gyaloglás 2011. márciusában 2 millió fontot (2,38 millió dollárt) gyűjtött a Walking with the Wounded jótékonysági csoportnak.

„Ezek a nagyszerű veteránok sétáltak az Északi-sarkon, nekik minden kiképzésük megvolt ehhez – nekem nem – mondta Harry herceg Stephen Colbert műsorában. – Azt gondoltam, mi rossz történhet? Ez csak az Északi-sark, csak mínusz 35 fok van.” Kiderült, hogy azért néhány rossz dolog csak történhet, például hogy a hercegi hímtag komoly traumákat szenvedett a túra során.

A többi történetet hamarosan magyarul is elolvashatjuk, ugyanis a Tartalék magyarul március 17-én jelenik meg a Corvina kiadásában.

Fotó: Getty Images, Forrás: NYPost