Hollywoodi világsztár vonult a magyar diáktüntetésen

2023. június 06.
Mindenki legnagyobb meglepetésére egy Oscar-díjas színész is feltűnt a tegnapi tüntetésen, ami a pedagógusok helyzetének rendezéséért zajlott.
pedagogus-tuntetes

Tovább zajlanak a demonstrációk a pedagógusok helyzetének rendezéséért: tegnap a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezte (PDSZ) és az ADOM Diákmozgalom szervezett tüntetést. A megmozduláson a Blikk beszámolója szerint – mindenki legnagyobb meglepetésére – egy hollywoodi szupersztár is részt vett: az Oscar-díjas Eddie Redmayne vonult a tüntetők között.

Eddie Redmayne-t leginkább A dán lány című filmből vagy a Harry Potter-spinoff szórakozott főszereplőjeként ismerhetjük, de ő formálta meg Stephen Hawkingot is A mindenség elmélete című filmben is. Azt nem tudni, pontosan mit csinál a színész Magyarországon, bár minden valószínűség szerint egy filmforgatás miatt érkezett hozzánk – akárcsak a közelmúltban itt tartózkodó Johnny Depp, akinek nem sikerült bejutnia a város egyik legjobb tapas barjába.

A beszámolók szerint Eddie Redmayne kifejezetten jól érezte magát a tüntetésen és a rajongókkal is kedves volt – lelkesen szelfizett a fiatalokkal és mosolygott a fotósok felé. A Blikk oldalán meg lehet nézni az eseményen készült fotókat.

Forrás: Blikk Fotó: Getty Images