Nem találjuk a szavakat Jennifer Lopez szoknya alól kivillanó izmos lábaira

2023. június 12.
Az 53 éves Jennifer Lopez izmos lábai láttán neked is le fog esni az állad. Az énekesnő láthatóan top formában van!
Nem találjuk a szavakat Jennifer Lopez szoknya alól kivillanó izmos lábaira

Jennifer Lopez a hétvégén a saját koktélmárkáját, a Delolát népszerűsítette egy eseményen, amelyen az énekesnő egy dögös aszimmetrikus vörös koktélruhát viselt. J.Lo több fotót is megosztott a partiról az Instagram-oldalán, megmutatva követőinek, mennyire fantasztikusan nézett ki. 

Míg az első két fotón Lopeznek csak a felsőteste látszik, az utolsó, harmadik fotón már a teljes alakját megvillantotta – mi pedig nem tudtuk nem észrevenni az énekesnő szoknya alól kilátszó elképesztően izmos lábait. Azzal természetesen eddig is tisztában voltunk, hogy Jennifer Lopez – a rengeteg táncnak és edzésnek köszönhetően – 53 évesen is kirobbanó formában van, a lábai izmosságán azonban még így is elámultunk.

Azt érdemes megjegyezni, hogy nem volt minden egyes követője elragadtatva J.Lo piros ruhás képeitől. No, nem az énekesnő megjelenésével volt bajuk, hanem a kezében látható koktéllal. Lopez évek óta azt hangoztatja, hogy a tiszta étkezésnek és az alkoholmentes életmódnak köszönheti bomba formáját – ezek után többen is álszentnek nevezték, mikor bejelentette, hogy saját koktélmárkát indít.

Fotó: Getty Images