Naomi Watts bevallotta, hogy titokban férjhez ment

2023. június 11.
Naomi Watts az Instagram-oldalán ismerte el, hogy összeházasodtak Billy Cruduppal, miután a napokban egyforma gyűrűkkel látták őket.
Naomi Watts férjhez ment

Naomi Watts hiába akarta titokban tartani, hogy kimondta a boldogító igent párjával, Billy Cruduppal, nem sikerült. A színésznőt pénteken egy fehér Oscar de la Renta Sweetheart Water Lilly Guipure ruhában fényképezték le, ahogy kiszállt egy autóból, de feltűnő volt, hogy egy fehér virágcsokrot tart a kezében. Ráadásul a szemfüles fotósok azt is kiszúrták, hogy mindkettejüknek esküvői szalag volt a kezén.

A Megfigyelőbőlismert, 54 éves színésznő nem sokat késlekedett, az Instagramon osztotta meg a világgal, hogy férjhez ment. A posztra olyan sztárok reagáltak és gratuláltak nekik a frigyhez, mint Gwyneth Paltrow, Justin Theroux vagy Olivia Wilde.

A brit színésznő és párja, a szintén 54 éves Billy Crudup 2017-ben ismerték el, hogy egy párt alkotnak, de a kapcsolatukról nem nyilatkoznak.

Billy Crudup és Naomi Watts a Hello, Tomorrow! premierjén 2023 februárjában

Billy Crudup és Naomi Watts a Hello, Tomorrow! premierjén 2023 februárjában

Mielőtt megismerkedtek, Naomi Liev Schrieberrel alkotott egy párt 11 éven át, két gyermekük született, Sasha, aki már 15, és Kai, aki 14 éves.

A videót, amely a nagy napról készült ITT nézheted meg!

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images, Instagram