Cuki fotón láthatjuk először unokázni Bruce Willist

2023. június 20.
A színész lánya, Rumer Willis apák napja alkalmából osztott meg egy cuki fotót, amin Bruce Willist végre nagypapaszerepben láthatjuk – és azt kell mondanunk, nagyon jól áll neki.
Bruce Willis lánya szerint már korábban is komoly előjelei voltak édesapja demenciájának

Idén áprilisban megszületett Bruce Willis és Demi Moore első unokája, a 34 éves Rumer Willis kislánya, Louetta Isley Thomas Willis. A tündéri kisbaba érkezését annak idején egy cuki újszülött-fotóval tudatták, de a büszke nagypapát és unokáját még nem láttuk közös képen – mostanáig.

Rumer Willis apák napja alkalmából osztott meg egy cuki fotót, amin a színész karjaiban tartja a virágos ruhába öltöztetett kislányt. A kép alá az édesanya azt írta: „Látni, ahogyan apám ma a karjaiban tartja a lányomat, olyan élmény volt, amiért életem végéig hálás leszek. Az a gyengédség és szeretet, amivel a kislányomat fogta, tiszta és gyönyörű. Papa, nagyon szerencsés vagyok, amiért vagy nekem, és Lou is az. Köszönöm, hogy te vagy a legmókásabb, legszeretőbb és legmenőbb apuka, akit csak egy lány kívánhat magának. A világ legjobb lányos apukája…”

Mutatjuk az első fotót a nagypapaszerepben fürdőző Bruce Willisről:

A posztban aztán Rumer köszönetet mond párjának, Derek Richard Thomasnak is, külön kiemelve az éjjeli pelenkacserékben vállalt szerepét is.

A 68 éves Bruce Willis egyébként öt lány édesapja: első feleségétől, Demi Moore-tól három lánya született, Rumer, Scout és Tallulah, míg második feleségével, Emma Heminggel két kislányt nevelnek, Mabelt és Evelynt.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images