Könnyek közt köszöntötte felesége Bruce Willist születésnapja alkalmából

2023. március 20.
Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis szívszorító betekintést adott a rajongóknak a demenciával való együttélés valóságába, miközben boldog 68. születésnapot kívánt férjének.

Emma Heming megrendítő videót osztott meg férje 68. születésnapja alkalmából. A színészt még februárban diagnosztizálták demenciával – felesége Instagram-követőivel osztotta meg, fontosnak tartja, hogy az emberek lássák a betegséggel való együttélés minden oldalát.

Bruce Willis születésnapja alkalmából Emma érzelmes üzenetet tett közzé, amelyben leírja, milyen érzés volt, amikor régi videókat néz partneréről – „mintha kést döfnének a szívembe”.

„Tehát ma van a férjem születésnapja. A reggelt sírással kezdtem, ahogy ez a feldagadt szememből és a taknyos orromból is látszik. Fontosnak tartom, hogy ennek minden oldalát lássátok. Mindig azt mondják nekem – Ó, milyen erős vagy, nem tudom, hogyan csinálod. – Nincs választási lehetőségem. Bárcsak volna. De két gyereket is ebben nevelek.” – írta Emma Hemings Willis szívszorító Instagram-posztjában.

A demenciára jelenleg nincs gyógymód, a család reménykedik, hogy a következő években ez változni fog. Remélik, hogy a média Willis demenciájának előrehaladtával arra fog fókuszálni, hogy edukálja az embereket az FTD-vel (frontotemporális demencia) kapcsolatban.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images