Ők Bruce Willis gyerekei, a színész legnagyobb támaszai a demenciával való küzdelemben

2023. június 08.
A színész egyszer azt mondta, hogy gyerekei a kiteljesedést jelentik számára. Ma már öt lánya segít neki a súlyos és gyógyíthatatlan betegséggel való küzdelemben.
Ők Bruce Willis gyerekei, a színész legnagyobb támaszai a demenciával való küzdelemben

Bruce Willis mindig is nagyon büszke volt arra, hogy öt lány apja lehet. A 68 éves színésznek három közös lánya van első feleségével, Demi Moore-ral, Rumer, Scout és Tallulah, második feleségétől, Emma Hemingtől pedig újabb két lánya született, Mabel és Evelyn.

A sztár korábban egy interjúban úgy fogalmazott: „Ahogy öregszem, a lányaimmal töltött idő megkönnyíti a dolgokat. Megtanulod félretenni az egódat.” Az élet úgy hozta, hogy mostanra a színésznek nagyobb támogatásra van szüksége lányaitól, mint fordítva, ők pedig igazán hálásak édesapjuknak a rengeteg segítségért, amit örömmel adnak most vissza. Íme, ők Bruce Willis lányai, akik a nehéz időben is a színész mellett állnak:

Rumer Glenn Willis

A legidősebb Rumer, aki 1988 augusztusában született. Fiatalon gyereksztár lett, majd szerepelt a Hazug csajok társasága című sorozatban és az amerikai Álarcos énekesben, valamint a Dancing With the Stars-ban.  Ő tette nagypapává Bruce Willist idén, miután megszületett lánya, Louetta.

Scout LaRue Willis

Bruce és Demi középső gyermeke három évvel Rumer után született. Mindig is vonzották a művészetek, így kézenfekvő megoldás volt számára a Brown Egyetem irodalom szaka. Azóta már a zenére összpontosít, 2016-ban magától tanult meg gitározni. Tavaly júniusban kiadta első, saját nevére keresztelt albumát is.

Tallulah Belle Willis

Demi és Bruce legfiatalabb gyermeke, Tallulah 1994-ben született. Ő hatéves volt, amikor szülei elváltak, és sokáig nem értette azt a hatalmas figyelmet, ami a családjukra hárult. Két idősebb testvéréhez hasonlóan ő is józan életet él, állítólag azután szokott le az alkoholról, hogy 15 évesen majdnem meghalt alkoholmérgezésben. Nemrég elárulta a Vogue-nak, hogy miután volt vőlegénye, Dillon Buss szakított vele, borderline személyiségzavart diagnosztizáltak nála. Kreativitását divattervezői karrierjében éli ki, saját márkáját a világjárvány alatt indította Wyliss néven.

Mabel Ray Willis

A tizenegy éves Mabel Bruce első Emmával közös gyermeke. Nem sokkal születése után a Die Hard sztárja elmesélte, hogy a pelenkacsere sem idegen terep számára, és szerencsére elég energiája van ahhoz, hogy korán reggel felkeljen és vigyázzon a kislányukra, amíg felesége pihen.

Evelyn Penn Willis

Bruce lányai közül a legfiatalabb a kilencéves Evelyn. A család rendszeresen posztol a közösségi médiában arról, hogy mennyire szeretik együtt tölteni az időt – sokat bicikliznek és a vidámparkokat is imádják. Emma nemrég arról vallott, hogy legkisebb lánya magától utánaolvasott édesapja betegségének, hogy jobban megértse, mi történik vele, és segíteni tudjon neki.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images