Billie Eilish élete egyik legnehezebb időszakáról vallott

2023. június 22.
Ha az ember híres (és nem csak akkor), rendszeresen bántják a külsejét kritizáló kommentelők. Az évek során Billie Eilishnek is kijutott a testszégyenítésből, aki a június 20-án megjelent Vogue-interjújában nem fogta vissza magát, amikor arról beszélt, milyen érzés volt rendszeresen kéretlen, bántó megjegyzésekkel szembesülni.
Billie Eilish élete egyik legnehezebb időszakáról vallott

„Nehéz, haver” – mondta Billie Eilish a Vogue-nak. „Őszintén szólva, senki nem mondhat semmit a testemről, amiről ne lenne erősebb véleményem. Azt is gondolom, hogy ha fiatalabb lennék, és például 11 éves koromban az interneten úgy beszéltek volna rólam, ahogy most, nem hiszem, hogy képes lennék létezni, őszintén szólva.”

A 21 éves, Grammy-díjas énekesnő leszögezte, hogy most sokkal jobban érzi magát a bőrében, de ez nem mindig volt így. „Jobban szeretem magam, mint régen” – folytatta Billie. „És jobban érdekel, hogy én mit érzek, mintsem hogy ők hogyan éreznek.”

A sztár arról is beszélt, hogy nehéz volt mindezt éppen akkor megélni, amikor még csak kereste a stílusát. „Életem nagy részében nagyon maszkulin és fiús voltam, és mostanában, az elmúlt néhány évben valahogy úgy éreztem: „Tudod mit, az lehetek, aki csak akarok, amikor lenni akarok.”

Billie ma már többet kísérletezik a divattal, hogy személyisége más aspektusait is felmutathassa. „Nőies is vagyok, és szexi is, és egyben aranyos is, és olyan is van, hogy a fentiek közül egyik sem, és egyszerűen csak én vagyok” – fogalmazott.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images