Billie Eilish mindenkit átvert a Grammy-díjátadón

2021. március 19.
Az énekesnő tulajdonképpen beismerte, hogy a Grammy-díjátadón csupán paróka volt a tőle megszokott neonzöld-fekete frizura, és már akkor platinaszőke volt a műhaj alatt.

Hatalmas változással sokkolta rajongóit Billie Eilish: platinaszőke hajjal és teljesen új stílussal jelentkezett közösségi oldalain. Az énekesnő bevallása szerint Debbie Harry inspirálta az új hajviseletet, amelyhez csak annyit fűzött Instagramján: „csípj meg”. A rajongók elárasztották bókjaikkal az általában sötét hajat (némi neonzöld beütéssel) viselő Billie Eilisht, aki a fotó mellett nem árulta el új frizurája és a stílusváltás teljes történetét.

billie-eilish-frizura-atvaltozas-platinaszoke

Lissa Renn, az énekes hajstylistja korábban posztolt Instagram-oldalára egy fotót Billie Eilish vadonatúj frizurájáról, és részletesen leírta, hogyan alakította át a neonzöld-fekete hajkoronát platinaszőkévé. „Ha jól csinálod, lehetséges. Hat hétbe telt, hogy a fekete végeket kiszőkítsük anélkül, hogy károsítanánk a hajat. Ehhez be kellett tartani a szigorú hajápolási előírásaimat. Imádtuk a színezés minden fázisát, és a végeredmény nagyon dögös” – írta a sztárfodrász.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lissarenn (@lissarenn)

Az időrend gondolkoztatta csak el a rajongókat: a Grammyn ugyanis Billie Eilis a szokásos frizurájával jelent meg, ami azt jelenti, hogy az énekesnő a gálán parókát viselt, ha már hetekkel korábban nekiláttak fodrászával az átalakulásnak. A TikTokon végül Billie Eilish maga ismerte el, hogy a pletykák igazak. 

@billieeilish

♬ Lo Vas A Olvidar – Billie Eilish & ROSALÍA

Az új haj szimbolikus jelentőségű is az énekesnő számára, egy új kezdetet jelent. „Nagyon hálás vagyok, hogy megbízott bennünk ennél a hatalmas átalakulásnál is, hogy ránk bízta az új stílus kialakítását egy új korszak kezdtén!” – írta Lisa Renn az énekesnő posztjához. Azt egyelőre nem tudni pontosan, mit is jelent az új korszak, és számíthatunk-e további titkos hajátalakulásokra Billie Eilishtől, de előbb-utóbb bizonyára erre is fény derül. 

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvastad már?